Επιβεβαιώθηκαν οι ποινές για Ricciardo, Hartley και Gasly

Σχετικά άρθρα

Μετά από το κάκιστο Μεξικανικό Grand Prix για τη Renault, ήταν απίθανο να μην υπάρχουν ποινές για τους οδηγούς της Toro Rosso και τον Daniel Ricciardo. Χθες, ο πιλότος της Red Bull δεν ήταν σίγουρος για το αν τελικά θα ανοίξει και όγδοη MGU-H, αφού περίμενε τη γνώμη των μηχανικών του, προκειμένου να μάθει τι πιθανότητες θα είχε να τερματίσει τον αγώνα δίχως αλλαγή.

Τελικά, η αυστριακή ομάδα αποφάσισε να αλλάξει την MGU-H του Αυστραλού, ενώ το power unit του θα έχει νέες μπαταρίες και νέα μονάδα ηλεκτρονικών, ωστόσο θα λάβει μόνο δέκα θέσεις ποινή από την MGU-H, αφού τα δύο τελευταία θα είναι τα τέταρτα για φέτος. Αντίστοιχες ποινές θα λάβουν, επίσης, οι Brendon Hartley και Pierre Gasly, μιας και ξεκίνησαν το 3ήμερο έχοντας νέα MGU-H.

Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε να οι οδηγοί θα χρειαστεί να αλλάξουν κι άλλα στοιχεία του power unit κατά τη διάρκεια του 3ημέρου, κάτι που, αν συμβεί, θα μεταφραστεί σε επιπλέον θέσεις ποινής στο grid της Κυριακής.

ΠηγήFIA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...