Η Lamborghini δοκιμάζει την Aventador Performante

Σχετικά άρθρα

Με την Aventador να είναι έξι χρόνια στην αγορά, και μόλις τον περασμένο μήνα να ξεπερνά τις 7.000 μονάδες που βγήκαν από το εργοστάσιο της εταιρίας, το ιταλικό supercar παραμένει ένα από τα καλύτερα και πιο ποθητά αυτοκίνητα που μπορείς να βάλεις στο γκαράζ σου.

Πρόσφατα ο εμπορικός διευθυντής της Lamborghini, Federico Foschini, δήλωσε ότι αυτή θα γίνεται όλο και καλύτερη με την πάροδο του χρόνου, καθώς επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξουν νέες ειδικές εκδόσεις στο μέλλον.

Και η πρώτη εκ αυτών φαίνεται να είναι η Aventador Performante, ή όπως αλλιώς ονομαστεί. Σε αυτό συνηγορούν οι δύο φωτογραφίες που βλέπεις, με την ιταλική εταιρία να ετοιμάζει την πιο “πιστάδικη” έκδοση της ανανεωμένης Aventador S. Όπως βλέπεις, το αυτοκίνητο διαθέτει πληθώρα αεροδυναμικών τροποποιήσεων, όπως ένα νέο κάλυμμα του κινητήρα, νέους αεραγωγούς, τεράστιο διαχύτη, καθώς και διπλές απολήξεις της εξάτμισης, στο κέντρο του πίσω μέρους, όπως ακριβώς και η Huracan Performante.

Ακόμα, διακρίνεται ένα μικρό shark fin, ενώ στο εμπρός μέρος, νέος είναι ο προφυλακτήρας, με ένα ευμεγέθη splitter, ενώ φαίνεται να υπάρχουν και εδώ οι αεροδυναμικές λύσεις του ALA ( Aerodinamica Lamborghini Attiva).

Μηχανικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο ατμοσφαιρικός 6.5-λίτρων V12 κινητήρας θα είναι πιο δυνατός, με εκτιμώμενη απόδοση τα 770 άλογα και τα 750 Nm ροπής.

ΠηγήInstagram

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...

Lamborghini Urus SE με 800 άλογα

H Lamborghini παρουσίασε την plug-in υβριδική έκδοση της Urus, που την έχει ονομάσει Urus SE. Το αυτοκίνητο διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες,...

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...