Λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση της αποπομπής του Yusuke Hasegawa από τη θέση του επικεφαλής της Honda F1, εκεί που βρισκόταν από τον Απρίλιο του 2016, ο Ιάπωνας έδωσε μια συνέντευξη σχολιάζοντας την συνεργασία της Honda με την McLaren.

Παρά το αναγκαστικό “διαζύγιο” ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Hasegawa δεν ήταν επικριτικός, λέγοντας:

Ανακούφιση, ναι. Είναι καλό να επικεντρωθούμε στην επόμενη σεζόν. Μπορεί να μην μας πιστέψετε, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει ανθρώπινο ζήτημα. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τη McLaren. Δεν αισθάνομαι [την Toro Rosso] κάτι σαν να είναι φρέσκο [ξεκίνημα], είναι μόνο στο χέρι μας να επικεντρωθούμε τώρα στη βελτίωση του κινητήρα μας. Έτσι από αυτή την άποψη δεν αλλάζει κάτι, έχουμε ακόμα τεράστια πίεση από το εσωτερικό και το εξωτερικό. Είμαι γεμάτος αυτοπεποίθηση να συνεργαστώ με την Toro Rosso και είναι συναρπαστικό.

Είναι μια νέα πρόκληση και έχοντας περισσότερες πληροφορίες και δημιουργώντας νέες σχέσεις με μια διαφορετική ομάδα είναι πολύ συναρπαστικό. Αλλά όπως πάντα ανέφερα, δεν έχουμε κανένα σχέδιο να τροποποιήσουμε την διάταξη του κινητήρα, έτσι έχουμε ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη του κινητήρα του επόμενου έτους. Δεν έχουμε μεγάλη διαφορά στην ομάδα ανάπτυξης μας.

 • Anestis Genk

  Τι κάνει μια αλεπού με κάτι κρεμαστάρια;

 • παντως λογικη η οποια ανακουφιση !!!
  αλλες οι απαιτησεις της Τορο Ροσο…..και αλλες της Μακλαρεν !!!!

 • Mika

  Το ποιος ανακουφιστηκε πιο πολυ, θα φανει του χρονου…

  Και προφανως Yusike-San δεν εκανες καλα κι εσυ τη δουλεια σου για να παρεις ποδι απο τη θεση σου…
  :p :p

 • Lefteris2432

  Η McLaren ανακουφιστηκε, οχι εσεις.

 • Nikolaos Charisoglou

  Και φαντασου το μοτερ της χοντα του χρονου να ειναι καλύτερο απο της ρενω θα γελανε και οι τοίχοι