Η BMW μας δείχνει την 8-Series καμουφλαρισμένη, teasάρει το Gran Coupe Concept

Σχετικά άρθρα

Μπορεί να έχουν διαρρεύσει οι πρώτες αποκαλυπτικές φωτογραφίες της 8-Series, η BMW όμως δίνει δύο ακόμη teaser φωτογραφίες του μοντέλου.

Η έκδοση παραγωγής της νέας Σειρά 8 ακολουθεί τον σχεδιασμό του 8-Series Concept, διατηρώντας την επιθετική σχεδίαση, ωστόσο διαθέτει τις απαραίτητες αλλαγές.

Έχει εσωτερική κωδική ονομασία G14/15, διαθέτει ευέλικτο σπορ σασί ενώ θα εφοδιάζεται με όλα τα τεχνολογικά καλούδια και όλη την πολυτέλεια της Σειράς 7.

Θα προσφέρεται με εξακύλινδρους και οκτακύλινδρους κινητήρες με την έκδοση M8 να εξοπλίζεται με τον V8 bi-turbo 4,0-λίτρων κινητήρα ο οποίος θα αποδίδει περισσότερα από 600 άλογα και θα στέλνει τη κίνηση είτε στους πίσω, είτε σε όλους τους τροχούς μέσω του προαιρετικού συστήματος τετρακίνησης xDrive, με τα 0-100 χλμ/ώρα θα είναι σε θέση να τα κάνει σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας 8αρας θα γίνει εντός του 2018 με την παραγωγή της να γίνεται στο εργοστάσιο της BMW στην πόλη Dingolfing της Γερμανίας. Η νέα γενιά της 8αρας θα πωλείται σε κλειστή, σε Gran Coupe αλλά και σε ανοικτή έκδοση, με τις δύο τελευταίες να αναμένονται στην αγορά το 2019.

Παράλληλα η εταιρία έδωσε και μια teaser φωτογραφία του 8 Series Gran Coupe concept που θα παρουσιάσει στη Γενεύη την ερχόμενη εβδομάδα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...