Αυτό είναι το Techrules Ren RS, το ηλεκτρικό μονοθέσιο hypercar 1.305 ίππων

Σχετικά άρθρα

Η κινέζική Techrules στην έκθεση της Γενεύης θα παρουσιάσει το Ren RS, και στο παρακάτω video είναι η πρώτη ευκαιρία να το δούμε, καθώς παίρνει την θέση του στο περίπτερο της εταιρίας, στο εκθεσιακό κέντρο Palexpo.

To Ren RS είναι ένα ηλεκτρικό hypercar που θα διαθέτει μονάχα μια θέση, και αποτελεί την εξέλιξη του Techrules Ren που παρουσιάστηκε στην ίδια έκθεση πέρυσι, με το Ren RS να μπορεί να κινηθεί μονάχα εντός πίστας και θα είναι διαθέσιμο είτε με 4 είτε με 6 ηλεκτροκινητήρες, με την δυνατότερη έκδοση να παράγει 1.305 άλογα, ικανά να χαρίσουν επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 330 χλμ/ώρα.

Το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί το Turbine-Recharging Electric Vehicle (TREV) diesel ως range extender προκειμένου να φορτίσει τις μπαταρίες 28 kWh. Η συνολική αυτονομία του ανέρχεται στα 1.170 χλμ, με το αυτοκίνητο να έχει ρεζερβουάρ 80 λίτρων.

Η Techrules βρίσκεται σε συνομιλίες προκειμένου να καταλήξει σε συμφωνία με κάποιον κατασκευαστή ώστε να την βοηθήσει στη παραγωγή και την πώληση των μοντέλων της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...