Στο περίπτερο της Rolls-Royce βρίσκονται τρεις ειδικές εκδόσεις των Phantom και Dawn. Η μια από τις Phantom βασίζεται στην έκδοση με το κανονικό μεταξόνιο και ονομάζεται “The Gentleman’s Tourer” και αντλεί έμπνευση από την Phantom II Continental Saloon του 1930. Βαμμένη σε ένα ασημένιο σατέν χρώμα, φορά ζάντες 22″ και στο εσωτερικό υπάρχουν μαύρες, γκρι και δερμάτινες επενδύσεις, με μαύρα γυαλιστερό καπλαμά και μεταλλικά στοιχεία.

Οι επόμενες δύο ονομάζονται “Whispered Muse” και “A Moment In Time” και βασίζονται στην Phantom με το μακρύ μεταξόνιο και οι ιδιοκτήτες τους έχουν επιλέξει να τοποθετήσουν στο ταμπλό τα έκθετα “Gallery”. Η Phantom Whispered Muse έχει Piano Seashell επενδύσεις, εξωτερικό χρώμα 10 στρωμάτων και ροζ χρυσό Spirit of Ecstasy αγαλματίδιο στο καπό, ενώ η Phantom “A Moment In Time” είναι βαμμένη σε ένα ξεχωριστό αλουμινένιο χρώμα.

Τέλος η Rolls-Royce Dawn Aero Cowling διαθέτει κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους για τα πίσω καθίσματα, κατασκευασμένοι από ανθρακονήματα και αλουμίνιο, επενδυμένα με δέρμα που ο ιδιοκτήτης μπορεί να αποθηκεύσει διάφορα αντικείμενα.