Τελικά η Bugatti παρουσίασε μια νέα έκδοση της Chiron στην έκθεση της Γενεύης. Δεν είναι η Super Sport, αλλά η Sport, η οποία δεν αποδίδει περισσότερα άλογα (1.500) από την απλή Chiron, αλλά διαθέτει λιγότερο βάρος, έχοντας παράλληλα καλύτερη οδική συμπεριφορά.

H Bugatti Chiron Sport έχει χάσει 18 κιλά σε σχέση με την Chiron, έχοντας νέες ελαφρύτερες ζάντες και περισσότερο carbon, με τους υαλοκαθαριστήρες να είναι κατασκευασμένοι από αυτό και να ζυγίζουν 77% ή 1,4 κιλά λιγότερο από τους υαλοκαθαριστήρες της Chiron. Φέρει 10% πιο σφικτή ανάρτηση, βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης, βελτιωμένο πίσω διαφορικό με Dynamic Torque Vectoring και νέες ρυθμίσεις σε όλα τα προγράμματα λειτουργίας.

Σύμφωνα με την Bugatti, η Chiron Sport είναι κατά 5 δευτερόλεπτα γρηγορότερη από την Chiron στην πίστα δοκιμών του Nardo. Η Chiron Sport της Γενεύης είναι βαμμένη σε κόκκινο και γκρι carbon, έχει μαύρες επενδύσεις, με το λογότυπο “Sport” να το συναντάμε στη κεντρική κονσόλα και στα μαρσπιέ.

Η αρχική της τιμή ξεκινά από τα 2,65 εκατ. ευρώ χωρίς φόρους, με το αυτοκίνητο που βρίσκεται στη Γενεύη να έχει όλο τον πρόσθετο εξοπλισμό να κοστίζει 2,98 εκατ. ευρώ χωρίς φόρους.