Verstappen: Δε μας απειλεί η McLaren

Σχετικά άρθρα

Βάσει όσων έχουμε δει μέχρι στιγμής, η Red Bull δείχνει να είναι η ταχύτερη ομάδα με τον Renault R.E.18. Η αυστριακή ομάδα θα λειτουργήσει ως σημείο αναφορά για τη McLaren, καθώς οι δυο τους χρησιμοποιούν ακριβώς τον ίδιο κινητήρα, έτσι οι συγκρίσεις μεταξύ των σασί είναι αναπόφευκτη.

Πέρυσι, η ομάδα του Woking έλεγε με κάθε ευκαιρία ότι διαθέτει ένα κορυφαίο σασί, αλλά, τουλάχιστον για την ώρα, δείχνει να είναι πίσω από την κορυφαία τριάδα του αθλήματος (Mercedes, Ferrari και Red Bull). Ο Max Verstappen θεωρεί ότι όντως η βρετανική ομάδα δεν αποτελεί απειλεί για τον ίδιο και την ομάδα του Milton Keynes, κάτι που αφορά και τη Renault, καθώς  και οι Γάλλοι είναι πίσω από τους Αυστριακούς.

Δίνεις πολλή προσοχή σε όλους, αλλά δε νομίζω ότι είναι βασικοί μας αντίπαλοι. Και δε θέλουμε να συμβαίνει αυτό, γιατί θα σήμαινε ότι δεν κάνουμε τόσο καλή δουλειά. Θα πρέπει να κοιτάμε τις ομάδες μπροστά μας. Το πρόγραμμά μου κύλησε αρκετά καλά. Ήμουν αρκετά χαλαρός και κάναμε αρκετούς γύρους.

Ο Ολλανδός δηλώνει πως δεν γνωρίζει για την ώρα αν η RB14 είναι αρκετά γρήγορη για να μπει στη μάχη του πρωταθλήματος. Όπως σωστά λέει ο 20χρονος, θα πρέπει πρώτα να περάσουν μερικοί αγώνες προτού κρίνει αν η ομάδα του θα απειλήσει τη Mercedes.

Σίγουρα, αυτή η βδομάδα είναι καλύτερη από την προηγούμενη όσον αφορά τις θερμοκρασίες και το τι μαθαίνεις από το μονοθέσιο. Έκανα τη δουλειά μου και περιμένω να έρθει η Αυστραλία. Ανυπομονώ γι’ αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω ακόμα αν μπορούμε να παλέψουμε για τον τίτλο. Θα πρέπει να περιμένουμε το ξεκίνημα της σεζόν και να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα στους πρώτους αγώνες. Μετά από αυτό, μπορείς να πεις αν είσαι στη μάχη ή όχι.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα