Τον Απρίλιο του 2017 και μη έχοντας ακόμα συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, ο Billy Monger είχε ένα φρικτό ατύχημα σε αγώνα του βρετανικού πρωταθλήματος Formula 4 στο Donington Park. Το αποτέλεσμα ήταν δυστυχώς να χάσει και τα δύο του πόδια, από τα γόνατα και κάτω, καθώς παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν για να σωθούν τα άκρα, οι γιατροί του νοσοκομείου στο Nottingham αναγκάστηκαν να προβούν στον ακρωτηριασμό, λόγω της βλάβης που υπέστησαν από το ατύχημα.

Ο μικρός δεν το έβαλε κάτω επέστρεψε στη αγωνιστική δράση, οδηγώντας στο BRDC βρετανικό πρωτάθλημα F3. Μάλιστα στον πρώτο του αγώνα, που διεξήχθη αυτό το Σαββατοκύριακο στο Oulton Park, κατάφερε να ανέβει στην 3η θέση του βάθρου. Ο Monger ξεκίνησε τον αγώνα από την πέμπτη θέση και κατάφερε να ανέβει δύο θέσεις, ανεβαίνοντας έτσι στο βάθρο των νικητών.

 • Ανθρωποι σαν τον Billy Monger αναδεικνύουν το ψυχικό μεγαλείο και σθένος ανατρέποντας ταυτόχρονα όλα τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις για την σωματική αρτιμέλεια είναι το παν για να είσαι νικητής……………
  Απλά, ο μικρός (ηλικιακά) είναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!!!!

 • Scooby r22b

  Και τελευταίος να τερμάτιζε, είμαι σίγουρος ότι πάλι νικητής θα αισθανόταν μέσα του.

  Καλός ήρθες ξανά στο αγαπημένο σου άθλημα μεγαλόψυχε νεαρέ.

  • συμφωνω για το μεγαλειο και τη δυναμη ψυχης που εχει ο μικρος….
   αλλα η ζωη συνεχιζεται….οποτε μετα απο ενα σημειο αν τερματιζει τελευταιος θα τον πειραζει…..

 • Mika

  Mπραβο του και παλι χιλιες φορες μπραβο του…
  Αξιος…