Μέχρι στιγμής η Lynk & Co έχει παρουσιάσει το 01 και το 02, ενώ έχει διαρρεύσει το 03. Στόχος της είναι έως το 2020 να προσφέρει στην αγορά 5 ή 6 μοντέλα παγκοσμίως. Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο πρόεδρος της Lynk & Co, Alain Visser, επιβεβαίωσε -στο περιθώριο της έκθεσης του Πεκίνου- ότι στην Ευρώπη θα προσφέρονται μόνο υβριδικές και ηλεκτρικές εκδόσεις των μοντέλων της.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Η στρατηγική μας για την Ευρώπη βασίστηκε πάντοτε στους κινητήρες νέων τεχνολογιών, και οι ανακοινώσεις σήμερα (σ.σ. χθες) εδώ στο Πεκίνο επιβεβαιώνουν αυτό το όραμα. Δεν θα υπάρξουν πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, ούτε χειροκίνητο κιβώτιο, ούτε κάποιος συμβατικός κινητήρας εσωτερικής καύσης στα μοντέλα της Lynk & Co στην Ευρώπη. Όταν ξεκινήσουμε την παραγωγή το 2019 και ξεκινήσουν οι πωλήσεις από το 2020, στο Άμστερνταμ, τη Βαρκελώνη, το Βερολίνο, τις Βρυξέλλες και το Λονδίνο, η γκάμα μας θα αφορά στη νέα ενέργεια.

Όπως ξέρεις, η Lynk & Co είναι δημιουργία της Volvo και της μητρική της εταιρία, Geely, και αποτελεί το πρώτο κινέζικο brand που θα πουλά αυτοκίνητά σε Ευρώπη και σε Η.Π.Α., με την παραγωγή του 01 να γίνεται στο εργοστάσιο της Volvo στη Γάνδη του Βελγίου.