Volkswagen Golf GTI Next Level και Golf Estate Gmotion στο Worthersee

Σχετικά άρθρα

Στο περιθώριο του Worthersee οι νεαροί μαθητευόμενοι της Volkswagen παρουσιάζουν τα Golf GTI Next Level και Golf Estate Gmotion.

To Golf GTI Next Level δημιουργήθηκε από τους μαθητευόμενους του εργοστασίου στο Worthersee και φορά τον 2,0-λιτρο TSI απόδοσης 411 ίππων με 511 Nm ροπής που συνδυάζεται με 7-τάχυτο DSG κιβώτιο ταχυτήτων. Υπάρχουν ζάντες 20″, Bilstein B16 Damptronic ανάρτηση και στιλιστικά έχει ένα διακριτικό bodykit. Στο εσωτερικό υπάρχουν γκρι/μαύρες επενδύσεις με κόκκινες λεπτομέρειες. Οι μαθητευόμενοι χρησιμοποίησαν επίσης την τρισδιάστατη εκτύπωση για να δημιουργήσουν τα περιβλήματα των ηχείων και του γούφερ στο πίσω μέρος. Επίσης τοποθέτησαν κρυφό φωτισμό και αναδιπλούμενη LED οθόνη.

Οι μαθητευόμενοι από το εργοστάσιο του Zwickau ετοίμασαν το τετρακίνητο Golf Estate TGI Gmotion. Φορά τον 1,500άρη κινητήρα που λειτουργεί με πεπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG) και αποδίδει 131 άλογα. Συνδυάζεται με 7-τάχυτο DSG κιβώτιο που στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Οι ζάντες είναι 20″, υπάρχει μπαγκαζιέρα στην οροφή, coilover ανάρτηση, μεγάλα φρένα και νέα εξάτμιση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...