Το Ares Panther επαναφέρει τα pop-up φωτιστικά στην παραγωγή

Σχετικά άρθρα

Η Ares Design είναι γνωστή ως βελτιωτικός οίκος, αλλά τελευταία φαίνεται ότι θέλει να γίνει coachbuilder. Και αυτό γιατί μας παρουσιάζει ένα νέο supercar, που το ονομάζει Panther και πρακτικά αποτελεί την σύγχρονη εκδοχή της DeTomaso Pantera. Η εξέλιξη του φαίνεται ότι προχωράει με εντατικούς ρυθμούς και σήμερα βλέπουμε ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του μοντέλου να πραγματοποιεί τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης.

Η Ares Panther βασίζεται στη Lamborghini Huracan, και κίνηση παίρνει από έναν V10 κινητήρα 5,6-λίτρων απόδοσης 650+ ίππων που συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και σύστημα τετρακίνησης. Δεν είναι το μοναδικό στοιχείο που δανείζεται από την Huracan, μιας και το carbon/αλουμινένιο σασί προέρχεται από το ιταλικό supercar.

Η Ares Design έχει δώσει στο μοντέλο τον δικό της σχεδιασμό, καθώς βλέπουμε pop-up φωτιστικά σώματα. Η παραγωγή των 21 αυτοκινήτων θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο, με κάθε αυτοκίνητο να χρειάζεται 24 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί, και λόγω του ότι είναι χειροποίητο, η τιμή του ξεκινά από τα €515.000.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...