Η Ares Design είναι γνωστή ως βελτιωτικός οίκος, αλλά τελευταία φαίνεται ότι θέλει να γίνει coachbuilder. Και αυτό γιατί μας παρουσιάζει ένα νέο supercar, που το ονομάζει Panther και πρακτικά αποτελεί την σύγχρονη εκδοχή της DeTomaso Pantera. Η εξέλιξη του φαίνεται ότι προχωράει με εντατικούς ρυθμούς και σήμερα βλέπουμε ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του μοντέλου να πραγματοποιεί τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης.

Η Ares Panther βασίζεται στη Lamborghini Huracan, και κίνηση παίρνει από έναν V10 κινητήρα 5,6-λίτρων απόδοσης 650+ ίππων που συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και σύστημα τετρακίνησης. Δεν είναι το μοναδικό στοιχείο που δανείζεται από την Huracan, μιας και το carbon/αλουμινένιο σασί προέρχεται από το ιταλικό supercar.

Η Ares Design έχει δώσει στο μοντέλο τον δικό της σχεδιασμό, καθώς βλέπουμε pop-up φωτιστικά σώματα. Η παραγωγή των 21 αυτοκινήτων θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο, με κάθε αυτοκίνητο να χρειάζεται 24 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί, και λόγω του ότι είναι χειροποίητο, η τιμή του ξεκινά από τα €515.000.