Στο περιθώριο του Pebble Beach η Automobili Pininfarina θα παρουσιάσει σε μια ιδιωτική εκδήλωση το ηλεκτρικό hypercar που θα βγάλει στην αγορά το 2020. Το μοντέλο ονομάζεται PF-Zero (PF0) και θα κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα, τα 0-300 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 12 δευτερόλεπτα, κοστίζοντας 2 εκατ. ευρώ.

Η τελική ταχύτητα του μοντέλου θα ξεπερνά τα 400 χλμ/ώρα και οι φήμες θέλουν το μοντέλο να φορά 4 ηλεκτροκινητήρες που θα αποδίδουν κοντά στα 2.000 άλογα. Θα είναι τετρακίνητο, θα ζυγίζει λιγότερο από 2.000 κιλά και θα έχει αυτονομία 500 χλμ, με τις μπαταρίες να βρίσκονται τοποθετημένες στο κεντρικό τούνελ.

Η εταιρία έδωσε μερικά teasers σκίτσα από το εσωτερικό του μοντέλου, το οποίο είναι αρκετά μινιμαλιστικό. Διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων, δύο ψηφιακές οθόνες και μόλις 2 φυσικά κουμπιά, ένα για τον επιλογέα των ταχυτήτων και ένα για την επιλογή του προγράμματος λειτουργίας. Το τιμόνι είναι επενδυμένο με Alcantara και carbon, έχοντας κουμπιά αφής, ενώ υπάρχει ατμοσφαιρικός κρυφός φωτισμός.

Η παραγωγή του PF0 θα περιοριστεί σε μόλις 150 μονάδες.