Renault Logan Stepway

Σχετικά άρθρα

Το Dacia Logan πωλείται με τα σήματα της Renault στη Ρωσία και εκεί η εταιρία παρουσίασε το Logan Stepway, ένα υπερυψωμένο Logan που διαθέτει αυξημένη απόσταση από το έδαφος προκειμένου να μπορεί να κινηθεί σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Εξοπλίζεται με τον 1.600αρη κινητήρα βενζίνης απόδοσης 82, 102 και 113 ίππων που συνδυάζεται είτε με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με CVT, που μεταφέρει την κίνηση στον μπροστά άξονα. Διαθέσιμος είναι και ο 1.500αρης dCi που συνδυάζεται με 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Το αυτοκίνητο διαθέτει μαύρα προστατευτικά πλαστικά, νέους προφυλακτήρες, ασημί προστατευτικά, νέα γρίλια και νέες ζάντες.. Στο εσωτερικό του συναντά κανείς θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με υποστήριξη Android Auto και Apple CarPlay.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...