Η Automobili Pininfarina teasάρει το PF0

Σχετικά άρθρα

Ακόμη ένα teaser video από την Automobili Pininfarina για το PF-Zero (PF0, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της hypercar. Το μοντέλο θα παρουσιαστεί σε μια ιδιωτική εκδήλωση στο Pebble Beach και θα είναι σε θέση να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα, τα 0-300 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 12 δευτερόλεπτα, κοστίζοντας 2 εκατ. ευρώ.

Η τελική ταχύτητα του μοντέλου θα ξεπερνά τα 400 χλμ/ώρα και οι φήμες θέλουν το μοντέλο να φορά 4 ηλεκτροκινητήρες που θα αποδίδουν κοντά στα 2.000 άλογα. Θα είναι τετρακίνητο, θα ζυγίζει λιγότερο από 2.000 κιλά και θα έχει αυτονομία 500 χλμ, με τις μπαταρίες να βρίσκονται τοποθετημένες στο κεντρικό τούνελ.

https://youtu.be/c82nE3GsZUE

Στο εσωτερικό του συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων, δύο ψηφιακές οθόνες και μόλις 2 φυσικά κουμπιά, ένα για τον επιλογέα των ταχυτήτων και ένα για την επιλογή του προγράμματος λειτουργίας. Το τιμόνι είναι επενδυμένο με Alcantara και carbon, έχοντας κουμπιά αφής, ενώ υπάρχει ατμοσφαιρικός κρυφός φωτισμός.

Η παραγωγή του PF0 θα περιοριστεί σε μόλις 150 μονάδες. Η κατασκευή του θα γίνεται στο Cambiano της Ιταλίας και αναμένεται στους δρόμους το 2020.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nio λανσάρει την μπαταρία ημι-στερεής κατάστασης 150 kWh στην Κίνα

Όπως είχε προαναγγείλει πριν δύο χρόνια, η Nio θα ξεκινήσει από 1η Ιουνίου την εμπορική διάθεση στην αγορά Κίνα μιας ολοκαίνουριας μπαταρίας ημι-στερεής κατάστασης. Αυτή...

Η θρυλική TWR αποκάλυψε το πρώτο της αυτοκίνητο, ένα restomod της Jaguar XJS

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, ξεκινά μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η νέα...