Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται να βρίσκεται το ιπτάμενο αυτοκίνητο της Terrafugia, καθώς η τελευταία μένει πιστή στο πρόγραμμα που ανακοίνωσε το καλοκαίρι και σήμερα ανακοίνωσε πως το Transition, όπως ονομάζεται το μοντέλο, είναι πλέον διαθέσιμο για παραγγελία. Αυτό θα γίνει το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο που θα προσφέρεται στην αγορά και οι παραδόσεις θα γίνουν μέσα στο 2019. Δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του αλλά εκτιμάται ότι θα κοστίζει κοντά στις 300.000 δολάρια.

Η εταιρία, που εξαγοράστηκε το 2017 από τη κινέζικη Geely, αναφέρει πως έχει κάνει αρκετές βελτιώσεις, όπως είναι ο υβριδικός κινητήρας που συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτείται με μία μπαταρία ιόντων λιθίου, σιδήρου και φωσφορικού άλατος.

Στο εσωτερικό υπάρχουν καλύτερα καθίσματα, νέο περιβάλλον χρήση, περισσότερος χώρος αποσκευών, βελτιωμένες ζώνες ασφαλείας και αερόσακους. Επίσης υπάρχει ένα σύστημα που χρησιμοποιεί τρεις κάμερες προκειμένου ο οδηγός να βλέπει στο πίσω μέρος του οχήματος, όπως και σύστημα αλεξίπτωτου.