Η Bugatti Chiron παρουσιάστηκε πριν από 2,5 χρόνια και η εταιρία δεν ανακοίνωσε ποτέ την τελική ταχύτητα που μπορεί να πιάσει, με το μοντέλο να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 420 χλμ/ώρα, όπως θα δεις και στο παρακάτω video.

Παρότι κατά καιρούς υπήρχαν ειδήσεις που έλεγαν πως η Bugatti θα επιχειρήσει να σπάσει το ρεκόρ τελικής ταχύτητας που σήμερα το κατέχει η Koenigsegg Agera RS με 446,97 χλμ/ώρα, με τον Hennessey να θέλει να πιάσει τα 500 χλμ/ώρα με το Venom GT, η Bugatti αποχωρεί και επίσημα από την άτυπη αυτή κόντρα, μιας και όπως δήλωσε ο CEO της, Martin Winkelmann, δεν αποτελεί προτεραιότητά τους η επίτευξη νέου ρεκόρ τελικής ταχύτητας, με τον ίδιο να πιστεύει πως το μοντέλο μπορεί εύκολα να πιάσει ταχύτητα 450 χλμ/ώρα.

Ο Winkelmann πρόσθεσε πως η εταιρία του πλέον εστιάζει σε ένα δεύτερο μοντέλο, χωρίς να αναφέρει αν αυτό θα είναι κάποιο SUV ή κάποιο super σεντάν. Το μόνο που ανέφερε είναι πως αυτό θα απευθύνεται σε ένα παγκόσμιο ακροατήριο και όχι σε μερικές επιλεγμένες αγορές. Επίσης επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πως δεν θα υπάρξει roadster (Grand Sport όπως την ονομάζει) έκδοση της Chiron, ενώ αμφίβολο παραμένει αν θα υπάρξει και η Supersport έκδοση της.