Η Toyota Gazoo Racing παρουσίασε σήμερα την ειδική έκδοση British Green Limited του GT86, η οποία θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας. Οι παραγγελίες για αυτή είναι ήδη ανοιχτές και θα κλείσουν στις 31 Μαΐου του έτους, με την τιμή της να ορίζεται στα 3.318.000 yen (€26.520).

Για αυτή την τιμή, η Toyota βάφει για πρώτη φορά το προσιτό sport μοντέλο της σε πράσινο (British Green) χρώμα και το συνδυάζει με νέες 17άρες χρυσές ζάντες αλουμινίου. Μέσα τους “φωλιάζουν” τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo για τον εμπρός άξονα και διπίστονες για τον πίσω, ενώ μεγαλύτεροι είναι και οι δίσκοι σε όλες τα άκρα.

Ακόμα, η έκδοση εφοδιάζεται με νέα αμορτισέρ της Sachs, καθώς επίσης με αεροτομή και αεροδυναμικά καλύμματα στο πάτωμα του αυτοκινήτου, που βελτιώνουν την ροή του αέρα και προσφέρουν καλύτερα κρατήματα.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί βρίσκουμε νέες δίχρωμες επενδύσεις στα καθίσματα, τα οποία είναι ντυμένα με δέρμα και alcantara. Από δέρμα είναι και το τιμόνι και ο λεβιές των ταχυτήτων.