Στις αρχές Δεκεμβρίου, η FIA ανακοίνωσε τους τελικούς κανονισμούς της νέας Hypercar κατηγορίας του WEC, που θα ισχύουν στην σουπερσεζόν 2020/2021, και σήμερα η γερμανική ομάδα ByKolles Racing, η οποία έχει πολύχρονη παρουσία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής με LMP1 μονοθέσιο, έδωσε την πρώτη rendering φωτογραφία του αγωνιστικού που θα ακολουθεί τους νέους κανονισμούς.

H ByKolles θα κατασκευάσει το hypercar από το μηδέν, με τον επικεφαλής της ομάδας, Manfredi Ravetto, να δηλώνει ότι θέλει να αποκαλύψει το νέο αγωνιστικό πριν τις 24 ώρες του Le Mans του επόμενου έτους, τονίζοντας:

Είμαστε απόλυτα σίγουροι για το hypercar concept. Η FIA και η ACO θα επιτύχουν τους στόχους τους, επειδή είναι η σωστή ιδέα για το μέλλον των αγώνων αντοχής και η καλύτερη πλατφόρμα για να γίνουν κατασκευαστές οι ανεξάρτητες ομάδες.

Η ByKolles είναι η δεύτερη ομάδα που δίνει μια φωτογραφία του αγωνιστικού που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει για το πολυαναμενόμενο πρωτάθλημα, καθώς η Scuderia Cameron Glickenhaus ήταν η πρώτη με το SCG 007 LMP1, τον Ιούλιο του 2018.

Το μόνο που απομένει να μάθουμε για την ByKolles Racing είναι με τι κινητήρα θα εφοδιάζεται το νέο της αγωνιστικό, καθώς οι κανόνες ορίζουν ότι όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να χρησιμοποιούν ένα υβριδικό σύστημα κίνησης.