Η Mazda ετοιμάζει δύο νέους εξακύλινδρους κινητήρες και ένα μεγάλο μοντέλο

Σχετικά άρθρα

Η Mazda ανακοίνωσε πως ετοιμάζει δύο νέους εξακύλινδρους σε σειρά κινητήρες, έναν βενζίνης (Skyactiv-X) και έναν πετρελαίου (Skyactiv-D), που θα τοποθετηθούν και σε ένα νέο μεγάλο μοντέλο που θα παρουσιάσει η εταιρία μέσα στα επόμενα χρόνια (2020-2025).

Η Mazda αναφέρει πως αναπτύσσει επίσης ήπιες υβριδικές εκδόσεις 48V των κινητήρων της, ετοιμάζει ηλεκτρικά μοντέλα, ενώ υπόσχεται πως θα κάνει αποδοτικότερους τους Skyactiv κινητήρες της.

Το μεγάλο μοντέλο της εταιρίας, όπως και το νέο Mazda6, θα βασίζονται στη νέα πισωκίνητη Large Architecture πλατφόρμα της εταιρίας η οποία θα υποστηρίζει i-Activ σύστημα τετρακίνησης, με τους κινητήρες του να συνδυάζονται με ήπια υβριδική τεχνολογία, ενώ θα υπάρχουν και plug-in υβριδικά σύνολα.

ΠηγήMazda

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Mazda CX-80

Η Mazda παρουσίασε σήμερα το νέο της επταθέσιο SUV, το CX-80, που αποτελεί το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο στην ευρωπαϊκή γκάμα της και τη νέα...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...