Ολοκληρώθηκε η παραγωγή 50 Polestar 1 για τον έλεγχο της γραμμής παραγωγής

Σχετικά άρθρα

Τον Οκτώβριο του 2017 έγιναν τα αποκαλυπτήρια του Polestar 1, του υβριδικό coupe των 600 ίππων και από τότε η σουηδική εταιρία ετοιμάζεται τόσο για την παραγωγή του, όσο και για την επέκταση της γκάμας της.

Μέσα σε αυτό το διάστημα, η Polestar έχει ανακοινώσει την τιμή του μοντέλου, ανοίγοντας τις παραγγελίες του, ενώ κάνει και εκτενείς δοκιμές εξέλιξης. Πριν περίπου οκτώ μήνες η Polestar ανακοίνωσε ότι παρήγαγε τα πρώτα πρωτότυπα δοκιμών του Polestar 1, για πολλούς σκοπούς όπως δοκιμές σύγκρουσης, δοκιμές καιρικών συνθηκών και της αξιολόγησης στον δρόμο.

Η κατασκευή των αυτοκινήτων έγινε σε μια εξειδικευμένη μονάδα παραγωγής πρωτοτύπων στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας και κατά ένα μεγάλο μέρος έγινε στο χέρι. Αυτό λειτούργησε ως πρώτη φάση δοκιμών για την παραγωγή της έκδοσης παραγωγής του Polestar 1, τα οποία θα κατασκευάζονται στο νέο εργοστάσιο της Polestar στο Chengdu της Κίνας.

Σήμερα, η εταιρία έκανε γνωστό ότι ολοκλήρωσε την παραγωγή 50 αυτοκινήτων στο εργοστάσιο της στην Κίνα, έτσι ώστε να διασφαλίσει ότι ο εξοπλισμός και η γραμμή παραγωγής λειτουργεί σωστά. Αφού ολοκληρωθεί αυτή η περίοδος και αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητα θα ξεκινήσει η συναρμολόγηση των προπαραγωγής αυτοκινήτων και έπειτα αυτά των πελατών προς το τέλος του 2019.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Volvo μειώνει το μερίδιο της στην Polestar

Η Volvo ανακοίνωσε πως σκοπεύει να διανείμει στους μετόχους της το 62,7% του μεριδίου της στην Polestar Automotive Holding, αξίας 9,5 δισεκατομμυρίων κορωνών (850...