Η σύζυγος του Ghosn ζητά την βοήθεια και του Donald Trump

Σχετικά άρθρα

Μετά την βοήθεια της γαλλικής κυβέρνησης, η σύζυγος του πρώην CEO της Nissan και της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, Carole Ghosn, απευθύνει έκκληση και στον πρόεδρο των Η.Π.Α., Donald Trump, για να βοηθήσει τον άντρα της στην δικαστική μάχη του τελευταίου στην Ιαπωνία. Χαρακτηριστικά η κα. Ghosn -που είναι κάτοχος αμερικάνικου διαβατηρίου- δήλωσε στο BBC News:

Θα ήθελα ο πρόεδρος Trump να μιλήσει στον πρωθυπουργό Abe για συνθήκες δίκαιης δίκης και να με αφήσει να μιλήσω στον σύζυγό μου και να σεβαστεί το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι να αποδειχθεί ένοχος.

Οι ηγέτες των χωρών της G20 θα συναντηθούν στις 28 και 29 Ιουνίου στην Οσάκα καθώς η Ιαπωνία ασκεί την προεδρία της G20 για πρώτη φορά, με τη σύνοδο κορυφής να φιλοξενεί ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, κ. Shinzo Abe.

Η Carole Ghosn αναφέρει ότι δεν έχει μιλήσει με το σύζυγο της από τις 4 Απριλίου, όταν ο τελευταίος συνελήφθη ξανά, τονίζοντας:

Λόγω των περιορισμών της εγγύησης, δεν του επιτρέπεται να μου μιλήσει, κάτι που θεωρώ απάνθρωπο. Όλα αυτά θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν εσωτερικά μέσα στην εταιρεία. Αυτό δεν έπρεπε να πάει τόσο μακριά. Ο σύζυγός μου είναι αθώος και ο χρόνος θα αποδείξει την αλήθεια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Onvo: Η νέα μάρκα ηλεκτρικών της Nio, πρώτο μοντέλο “αντίπαλος” του Tesla Model Y

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nio, William Li, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του ετοιμάζει μια ένα υπο-μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα ονομάζεται Onvo...

Ουάσιγκτον: Αντιμέτωποι με περιοριστές ταχύτητας οι οδηγοί που παραβιάζουν τα όρια ταχύτητας

Οι αρχές της Ουάσιγκτον αποφάσισαν να επιτρέψουν την τοποθέτηση περιοριστών ταχύτητας στα αυτοκίνητα των οδηγών εκείνων που έχουν καταδικαστεί για σοβαρές παραβάσεις υπερβολικής ταχύτητας. Σύμφωνα...

Η κινεζική Chery συζητά με την Ιταλία για εργοστάσιο

Η ιταλική κυβέρνηση βρίσκεται σε συνομιλίες με την κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία Chery στο πλαίσιο των προσπαθειών της πρώτης να προσελκύσει μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, εκτός της...
Autoblog.gr