Έτοιμο το πρώτο Lister LFT-C

Σχετικά άρθρα

Η Lister έχει ετοιμάσει την πρώτη από τις 10 LFT-C που θα κατασκευάσει. Πρόκειται για την ανοικτή έκδοση της LFT-666 και κάτω από το καπό κρύβεται ο κομπρεσοράτος 5,0-λιτρος V8 κινητήρας που αποδίδει 666 άλογα. Το αυτοκίνητο επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ/ώρα σε 3 δευτ., ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνάει τα 330 χλμ/ώρα.

Η Lister LFT-C διαθέτει carbon μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλο splitter, με το καπό να διαθέτει αεραγωγούς. Υπάρχουν επίσης φουσκωμένα φτερά, νέα γρίλια, νέος carbon πίσω προφυλακτήρας και διάχυτης που ενσωματώνει τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Επίσης υπάρχουν νέες ζάντες και στο εσωτερικό το Lister LFT-C διαθέτει Nappa και Alcantara δερμάτινες επενδύσεις, κίτρινες ραφές με τα λογότυπα της εταιρίας να είναι ραμμένα στα προσκέφαλα. Η τιμή του αυτοκινήτου ορίζεται στις 139.000 λίρες (€154.800).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Manhart MH2 GTR II. Μια BMW M2 με 715 άλογα

Η Manhart βελτιώνει σε ακραίο βαθμό την BMW M2, με το πακέτο να το ονομάζει MH2 GTR II. Μηχανικά, ο 3,0-λιτρος εξακύλινδρος twin-turbo κινητήρας...