Δοκιμάζοντας μια προ-παραγωγής Porsche Taycan

Σχετικά άρθρα

Η Porsche βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο εξέλιξης και εντατικών των πολυετών δοκιμών της Taycan, καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα η γερμανική εταιρία θα αποκαλύψει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στις 4 Σεπτεμβρίου.

Στο παραπάνω video έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις πρώτες εντυπώσεις του Jonny Smith από μια δοκιμή ενός πρωτοτύπου προ-παραγωγής. Η Taycan θα κυκλοφορήσει στην αγορά από το 2020 έχοντας αρχική τιμή μεταξύ €65.000 και €75.000 και θα προσφέρεται σε διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού και απόδοσης.

Η βασική έκδοση θα παράγει 402 άλογα, η μεσαία (4S) 536 άλογα και η κορυφαία (Turbo) 600+ άλογα. Σύμφωνα με την γερμανική εταιρία, η Taycan θα μπορεί να γυρνά στο Nurburgring σε λιγότερο από 8 λεπτά.

Η Porsche αναφέρει πως η Taycan διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, ενώ ετοιμάζει ένα κιβώτιο ταχυτήτων δύο σχέσεων, όπως και ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κεντρικό διαφορικό, ενώ στον πρόσθετο εξοπλισμό θα συναντάμε και ένα μπλοκέ πίσω διαφορικό.

Η έκδοση των 600+ ίππων θα κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,5 δευτ, τα 0-200 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 12, έχοντας αυτονομία 500 χλμ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...