Έτσι θα είναι το VolkswagenT-Roc R Cabriolet [Rendering]

Σχετικά άρθρα

Την προηγούμενη εβδομάδα η Volkswagen παρουσίασε το T-Roc Cabriolet και ο X-Tomi δεν έχασε χρόνο και ετοίμασε μια rendering φωτογραφία με το πως θα μοιάζει μια πιθανή R έκδοση του μοντέλου.

Εάν η Volkswagen αποφασίσει να το περάσει στη παραγωγή, τότε όπως το T-Roc R, έτσι και το T-Roc R Cabriolet, θα φορά τον 2,0-λιτρο TSI κινητήρα απόδοσης 300 ίππων με 400 Nm ροπής. Θα συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG και με σύστημα τετρακίνησης.

Θα φέρει σκληρότερη ανάρτηση με μειωμένη απόσταση από το έδαφος, βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης με προοδευτική υποβοήθηση, μεγάλα φρένα -ίδια με αυτά του Golf R Performance, launch control και πρόγραμμα οδήγησης Race που δίνει τη δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης τους ESP.

Διάβασε επίσης

Επίσημο: Volkswagen T-Roc Cabriolet

Στιλιστικά θα συναντάμε νέους προφυλακτήρες, αεροτομή, διαχύτη, πλαϊνές ποδιές και νέα γρίλια. Επίσης θα υπάρχουν LED προβολείς ομίχλης, χρωμιομένα καλύμματα καθρεπτών, μαύρες δαγκάνες, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, μαύρη οροφή και ζάντες 18″, με αυτές των 19″ να βρίσκονται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

Στο εσωτερικό θα υπάρχει σπορ κοφτό τιμόνι με paddles, μαύρη επένδυση οροφής, αλουμινένια πεντάλ, λευκό κρυφό φωτισμό, R λογότυπα, σπορ καθίσματα, Nappa δερμάτινες επενδύσεις και carbon διακοσμητικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...