Επίσημο: Volkswagen T-Roc R με 300 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen παρουσίασε σήμερα επίσημα το T-Roc R που θα βρίσκεται στο περίπτερό της στην έκθεση της Γενεύης, η οποία ανοίγει τις πύλες της την επόμενη εβδομάδα.

Το T-Roc γίνεται το πρώτο SUV μοντέλο της Volkswagen που αποκτά R έκδοση και μηχανικά φορά τον 2,0-λιτρο TSI κινητήρα απόδοσης 300 ίππων με 400 Nm ροπής. Συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG και με σύστημα τετρακίνησης. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 4,9 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

https://youtu.be/aamPGSppIZY

Φέρει σκληρότερη ανάρτηση με μειωμένη απόσταση από το έδαφος, βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης με προοδευτική υποβοήθηση, μεγάλα φρένα -ίδια με αυτά του Golf R Performance, launch control και πρόγραμμα οδήγησης Race που δίνει τη δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης τους ESP.

Στιλιστικά φορά νέο bodykit που αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, αεροτομή, διαχύτη, πλαϊνές ποδιές και νέα γρίλια. Επίσης υπάρχουν LED προβολείς ομίχλης, χρωμιομένα καλύμματα καθρεπτών, μαύρες δαγκάνες, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, μαύρη οροφή και ζάντες 18″, με αυτές των 19″ να βρίσκονται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

Στο εσωτερικό συναντάμε σπορ κοφτό τιμόνι με paddles, μαύρη επένδυση οροφής, αλουμινένια πεντάλ, λευκό κρυφό φωτισμό, R λογότυπα, σπορ καθίσματα, Nappa δερμάτινες επενδύσεις και carbon διακοσμητικά.

Η Volkswagen δηλώνει πως το T-Roc που βλέπουμε είναι έκδοση προ-παραγωγής, αλλά προσωπικά θεωρώ πως το τελικό μοντέλο παραγωγής δεν θα διαφέρει με αυτό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...