Διέρρευσε το κινέζικο Buick Enclave

Σχετικά άρθρα

H Buick επεκτείνει τη γκάμα της για τη Κινέζικη αγορά και σε λίγες ημέρες θα παρουσιάσει το νέο Enclave. Αυτό θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην ασιατική χώρα και σήμερα διέρρευσαν μερικές φωτογραφίες του νέου αμερικάνικου SUV, πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του.

Το “κινέζικο” μοντέλο είναι διαφορετικό τόσο αισθητικά όσο και μηχανικά από αυτό που κυκλοφορεί στις Η.Π.Α.. Όπως μπορείς να δεις από τις φωτογραφίες, η Buick με το Enclave προσπαθεί να προσελκύσει ένα πιο μοντέρνο κοινό της μεγαλύτερης αγοράς αυτοκινήτου στον κόσμο, καθώς διαθέτει μια μοναδική εμφάνιση. Για πρώτη φορά διαχωρίζονται τα φώτα ημέρας από τα φωτιστικά σώματα.

Η εμπρός μάσκα έχει μεγάλο μέγεθος, ενώ υπάρχουν πολλές χρωμιωμένες λεπτομέρειες σε όλο το αμάξωμα του Enclave. Στο προφίλ διακρίνεται μια χαρακτηριστική γραμμή που διατρέχει όλο μήκος τους αυτοκίνητου, με την γραμμή της οροφής να είναι πρακτικά επίπεδη. Στο πίσω μέρος βλέπουμε την μαύρη πίσω κολώνα και την χρωμιωμένη γραμμή που ενώνει τα φωτιστικά σώματα.

Μιλώντας για τις διαστάσεις, το Enclave για την Κίνα έχει μήκος 4.981 χλστ., πλάτος 1.953 χλστ. και ύψος 1.732 χλστ., με το μεταξόνιο του να αγγίζει τα 2.863 χλστ. Συγκρίνοντας το με το αμερικάνικο μοντέλο, τα νούμερα αυτά είναι μικρότερα κατά 209 χλστ. (μήκος), 47 χλστ. (πλάτος), και 48 χλστ. (ύψος).

Προσφέρεται μόνο σε πενταθέσια εσωτερική διάταξη, και μηχανικά εξοπλίζεται με έναν 2.0-λιτρο turbo κινητήρα, απόδοσης 233 ίππων, που συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο στέλνει τη ροπή σε όλους τους τροχούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...