O αντικαταστάτης της Aventador δεν θα μοιάζει με τη Lamborghini Sian

Σχετικά άρθρα

H Lamborghini παρουσίασε στο περίπτερό της στην έκθεση της Φρανκφούρτης το πρώτο της υβριδικό supecar, το Sian FKP 37, με τα αρχικά να τιμούν τον Ferdinand Piech, που έφυγε από την ζωή τον περασμένο μήνα.

Και ενώ η ιταλική εταιρία έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του αντικαταστάτη της Aventador, πολλοί αναρωτιούνται πως θα είναι ο σχεδιασμός του supercar που θα την αντικαταστήσει. Σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδίασης της ιταλικής μάρκας, Mitja Borkert, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ούτε στην επόμενη Aventador ούτε σε κάποιο άλλο μελλοντικό μοντέλο, τονίζοντας:

Υπήρξε μια ορισμένη σχεδιαστική ομοιότητα μεταξύ της Reventon και της Aventador. Αυτό ακριβώς δεν θέλω να έχω. Δεν θα υπάρξει αυτή η γλώσσα στη νέα Aventador.

Θέλοντας να γίνει πιο συγκεκριμένος σχετικά με τον σχεδιασμό της Sian FKP37, ο Borkert δήλωσε ότι δεν ήθελε να δημιουργήσει άλλη μια Lamborghini όπως η Veneno με τρελά αεροδυναμικά και προεξέχοντα μέρη, λέγοντας:

Μετά τη Veneno, μετά από όλα αυτά τα αυτοκίνητα, ήθελα αυτά να έχουν ολοκληρωμένη αεροδυναμική. Δεν ήθελα ένα άλλο αυτοκίνητο με αεροτομές με σπόιλερ από εδώ και από εκεί. Ήθελα να έχω κάτι, όπου η αεροδυναμική απόδοση και ο σχεδιασμός συνδυάζονται σε κάτι εντελώς νέο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτή η μπλε Lamborghini Countach LPI 800-4 πωλείται για 3,3 εκατ. δολάρια

Το καλοκαίρι του 2021 η Lamborghini γιόρτασε τα 50στα γενέθλια της Countach παρουσιάζοντας τη σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού της supercar, με τις παραδόσεις της...

Δες μια twin-turbo Lamborghini Huracan να πιάνει τα 363 χλμ/ώρα στην Autobahn

Αυτή η Lamborghini Huracan Performance έχει αποκτήσει διπλά turbo, με τον V10 5,2-λίτρων κινητήρα να αποδίδει 1.250 άλογα με 1.100 Nm ροπής και όπως...
Autoblog.gr