Αυτή η Rolls-Royce Phantom διαθέτει μικροσκοπικά κρυστάλλινα σωματίδια στο χρώμα της

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Μάιο, η Rolls-Royce και ο οίκος δημοπρασιών RM Sotheby’s έκαναν γνωστό ότι θα βγάλουν σε δημοπρασία μια one-off Phantom, αφιερωμένη στα 115στα γενέθλια της εταιρίας. Σήμερα, η βρετανική εταιρία μας παρουσιάζει το αυτοκίνητο, το οποίο είναι βαμμένο σε ειδικό κόκκινο χρώμα (Magma Red) και αυτό διαθέτει μικροσκοπικά κρυστάλλινα σωματίδια στα τελικά στρώματα του χρώματος. Συνολικά, υπάρχουν πέντε στρώματα χρώματος, με το καθένα να γυαλίζεται στο χέρι για περισσότερο από πέντε ώρες, ώστε να εξασφαλιστεί το τέλειο αποτέλεσμα.

Ακόμα, στο εσωτερικό οι ξύλινοι καπλαμάδες είναι ειδικά επιλεγμένοι και διαθέτουν έξι στρώσεις λάκας που εγγυώνται την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Υπάρχουν εννέα διαφορετικές δερμάτινες επενδύσεις σε διάφορα χρώματα, ενώ η οροφή διαθέτει 1.600 οπτικές ίνες, που την κάνουν να μοιάζει με τα αστέρια στον ουρανό.

Η μοναδική αυτή Phantom θα παρουσιαστεί από την Rolls-Royce στις 4 Δεκεμβρίου στο μουσείο One Thousand στο Μαϊάμι, σηματοδοτώντας την έναρξη της δημοπρασίας του RM Sotheby’s που θα γίνει μόνο μέσω διαδικτύου και θα λήξει στις 13 Δεκεμβρίου. Η Red Phantom αναμένεται να ξεπεράσει τα 1 εκατ. ευρώ, με τα έσοδα -πάνω από το κόστος του οχήματος- να πηγαίνουν για την καταπολέμηση του AIDS.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...