Ποια από τις τρεις γενιές των McRae είναι πιο γρήγορη με το Impreza WRC του Colin;

Σχετικά άρθρα

Ο βρετανικός οίκος δημοπρασιών Girardo & Co. θέλησε να δώσει απάντηση στο ερώτημα “ποιος είναι ο ταχύτερος McRae”, και για το λόγο αυτό ετοίμασε ένα απολαυστικό video στο οποίο πρωταγωνιστούν τρεις διαφορετικές γενιάς της οικογένειας McRae.

Χρησιμοποιώντας το Subaru Impreza WRC, με το οποίο ο Colin McRae νίκησε στο Ράλι Σαφάρι του 1997, ο Jimmy McRae (πατέρας του αείμνηστου Colin), o οποίος έχει κατακτήσει πέντε φορές τον τίτλο του βρετανικού πρωταθλήματος Ράλι, ο έτερος γιος του, Alister McRae (νικητής επίσης το Βρετανικό Πρωτάθλημα Ράλι), καθώς και ο μόλις δεκαπέντε ετών γιος του Alister, Max McRae, οδήγησαν σε μια ειδική διαδρομή στα πάτρια εδάφη της οικογένειας.

Ο Max McRae δείχνει πως αποτελεί άξιος συνεχιστής του ονόματος που “κουβαλά”, ενώ από μια τέτοια συνάντηση δεν θα μπορούσε να λείπει ο συνοδηγός του Colin McRae, Nicky Grist.

Διάβασε ακόμα

Η πιο ειλικρινής δήλωση ότι ο Colin McRae ήταν “τρελός”, από τον Nicky Grist

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...