Η Toyota δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την έκθεση βελτιωμένων Tokyo Auto Salon και έτσι στο περίπτερό της θα έχει το RAV4 Adventure Gear Concept, το οποίο θα φέρει μια σειρά τροποποιήσεων που κάνουν το αυτοκίνητο περισσότερο κατάλληλο για off-road χρήση.

1

Έτσι, μεταξύ άλλων συναντάμε νέους προφυλακτήρες, νέες ζάντες με εκτός δρόμου ελαστικά, πλαϊνά σκαλοπάτια, ράγες οροφής και νέα ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος.

2

Η NATS εκτός από την Toyota “Supra” Spider και το τετράπορτο “GT86”, θα έχει στο περίπτερό της δύο ακόμη ιδιαίτερα οχήματα. Πρόκειται για ένα 370Z Roadster που έχει μετατραπεί να μοιάζει σε ανοικτό Nissan GT-R, όπως και ένα Mazda CX-5 κατάλληλο για εκτός δρόμου χρήση. Το GT-R μεταξύ άλλων αποκτά νέους προφυλακτήρες, μεγάλες ζάντες, νέα ανάρτηση, πλαϊνές ποδιές και αεροτομή.

3

Το CX-5 βασίζεται στην πρώτη γενιά του μοντέλου, διαθέτοντας και αυτό νέο bodylit, ράγες οροφής, νέες ζάντες, εκτός δρόμου ελαστικά, νέα ανάρτηση και προστατευτικά πατώματος.

4

Επίσης η NATS ετοιμάζει και ένα υπερβολικά χαμηλωμένο Suzuki Lapin, με την εμφάνιση του νέου Jimny, βαρούλκο και σχάρα στην οροφή. Μηχανικά φορά έναν 660 κ.εκ κινητήρα απόδοσης 64 ίππων με 105 Nm ροπής.