To νέο smartphone της OnePlus χρησιμοποιεί τεχνολογία της McLaren, και κρύβει τις κάμερες

Σχετικά άρθρα

Η συνεργασία μεταξύ McLaren και OnePlus ανακοινώθηκε το Δεκέμβριο του 2018 και μέχρι σήμερα έχουν παρουσιάσει τα OnePlus 6T McLaren Edition και OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Στη φετινή CES, που ανοίγει τις πύλες της στις 7 Ιανουαρίου στο Las Vegas, η κινέζικη εταιρία τεχνολογίας θα δείξει ένα νέο concept τηλεφώνου, δίνοντας σήμερα μια ιδέα μέσω του παρακάτω teaser video.

Το Concept One, όπως ονομάζεται, διαθέτει φωτοχρωματικό κρύσταλλο, το οποίο έχει τη δυνατότητα να “εξαφανίσει” τις κάμερές του, μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί η McLaren (και όχι μόνο) στις πανοραμικές οροφές των αυτοκινήτων της.

Όπως καταλαβαίνεις, οι πίσω κάμερες της συσκευής μένουν κρυμμένες πίσω από το κρύσταλλο, μέχρι να ενεργοποιήσεις την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό. Τότε, το σκούρο γυαλί δέχεται ένα ηλεκτρικό σήμα που αλλάζει την απόχρωσή του, επιτρέποντας στις κάμερες να γίνουν ορατές. Ο λόγος της εν λόγω τεχνολογίας είναι καθαρά αισθητικός, προσφέροντας μία ομοιομορφία στο design της συσκευής, ειδικά σήμερα που οι διατάξεις καμερών γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες. Περισσότερες λεπτομέρειες για το OnePlus Concept One και τις τεχνολογίες που φέρει θα μάθουμε την ερχόμενη εβδομάδα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...