OnePlus 7T Pro McLaren Edition με 12 GB Ram

Σχετικά άρθρα

Η OnePlus παρουσίασε σήμερα το νέο 7T Pro και λόγω της συνεργασίας της με την McLaren, μετά το OnePlus 6T McLaren Edition, κυκλοφορεί στην αγορά και το OnePlus 7T Pro McLaren Edition.

Το smartphone ξεχωρίζει από το απλό 7T Pro λόγω των 12 GM RAM (8GM η απλή έκδοση), των “Papaya Yellow” διακοσμητικών, του πορτοκαλί καλωδίου φόρτισης και των ιδιαίτερων γραφικών στην πλάτη. Επίσης έχει ειδικά σχεδιασμένο McLaren θέμα, ειδικά wallpapers, εικονίδια και ειδοποιήσεις στο πορτοκαλί χρώμα της εταιρίας. Το κινητό συνοδεύεται από θήκη κατασκευασμένη από Alcantara.

Το OnePlus 7T Pro φορά τον Qualcomm Snapdragon 855+ SoC επεξεργαστή, διαθέτει Fluid AMOLED οθόνη 6,67″ με ανάλυση 3120 x 1440 pixels, με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Η Gorilla Glass 6 οθόνη υποστηρίζει HDR10+, φιλοξενώντας και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ο αποθηκευτικός χώρος του κινητού τηλεφώνου ανέρχεται στα 256 GM, με τα ηχεία να είναι στερεοφωνικά.

Υποστηρίζει WiFi 802.11b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, GPS, NFC και USB-C (USB3.1), με την μπαταρία του να είναι χωρητικότητας 4085 mAh και να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση Warp Charge 30T, η οποία είναι κατά 23% ταχύτερη σε σύγκριση με την φόρτιση 30 Watt, των OnePlus 7.

Η pop-up μπροστινή κάμερα είναι 16 MP, ενώ στην πλάτη της συσκευής βρίσκουμε μια τριπλή κάμερα με 3X οπτικό ζουμ και οπτική σταθεροποίηση εικόνας. Η κύρια κάμερα είναι ανάλυσης 48 MP, η δεύτερη (τηλεφακός) 8 MP και η τρίτη (υπερευρυγώνια) 16 MP, με την τελευταία να προσφέρει λειτουργία αργής κίνησης 960 FPS στα 720p) και λειτουργία macro για λήψεις από απόσταση 2,5 εκατοστών.

Το OnePlus 7T Pro έχει ως λογισμικό το OxygenOS 10 που βασίζεται στο Android 10, με την τιμή της McLaren έκδοσης να ανέρχεται στα 859 ευρώ, ενώ αυτή της απλής στα 759 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...