Οι παραδόσεις του Tesla Model Y ξεκινούν πολύ σύντομα

Σχετικά άρθρα

Τον Μάρτιο του 2019, η Tesla παρουσίασε το Model Y και τότε η εταιρία είχε αναφέρει ότι οι πρώτες παραδόσεις του θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2020, αλλά τον περασμένο Δεκέμβριο πληροφορίες της Deutsche Bank ανέφεραν ότι τελικά οι πωλήσεις του νέου ηλεκτρικού μοντέλου της αμερικάνικης εταιρίας ίσως ξεκινήσουν το πρώτο τρίμηνο της νέας δεκαετίας.

Τα πράγματα, όμως, φαίνεται να είναι ακόμα καλύτερα για την Tesla, καθώς σύμφωνα με ένα tweet ενός λάτρη της εταιρίας, ο οποίος επικαλείται έναν εργαζόμενο της εταιρίας, οι παραδόσεις του Model Y θα ξεκινήσουν σε περίπου δύο εβδομάδες από σήμερα.

Το Model Y θα κατασκευάζεται αρχικά στο Fremont της Καλιφόρνια, ενώ αργότερα θα κατασκευάζεται και στο εργοστάσιό της Tesla στη Σαγκάη το οποίο έχει ξεκινήσει να παράγει κανονικά το Model 3. Τέλος, μελλοντικά θα κατασκευάζεται και στο εργοστάσιο της Tesla στη Γερμανία.

Διάβασε ακόμα

Επίσημο: Tesla Model Y

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...