Το Mahindra Roxor αλλάζει και δεν μοιάζει πλέον με Wrangler

Σχετικά άρθρα

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Mahindra και στην FCA για την γρίλια του Roxor, που έκανε το μοντέλο να μοιάζει με το Jeep Wrangler, είχε ως νικητή την FCA και έτσι η Mahindra παρουσιάζει την ανανεωμένη έκδοση του Roxor.

Αυτή διαθέτει διαφορετική γρίλια, που δεν έχει καμία σχέση με την γρίλια του Wrangler. Το αυτοκίνητο φορά έναν turbodiesel 2,5-λίτρων κινητήρα απόδοσης μόλις 62 ίππων με 195 Nm ροπής που συνδυάζεται είτε με ένα ένα 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, που στέλνουν την κίνηση σε όλους τους τροχούς.

https://youtu.be/oBD8ETUCum0

Το μοντέλο ξεκινά από τις 16.999 δολάρια στις ΗΠΑ όταν εξοπλίζεται με το χειροκίνητο κιβώτιο και από τις 19.598 δολάρια όταν εξοπλίζεται με το αυτόματο κιβώτιο.

Τo Roxor διαθέτει σώμα από χάλυβα και χαλύβδινο πλαίσιο με την ανάρτηση να αποτελείται από φύλλα σούστας. Δεν μπορεί να κινηθεί νόμιμα στον δρόμο, μιας και είναι ταξινομημένο ως ένα όχημα αναψυχής εκτός δρόμου, έχοντας τελική ταχύτητα 72 χλμ/ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη) και ελκτική ικανότητα 1.583 κιλών .

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...