H GM teasάρει το αμιγώς ηλεκτρικό pickup της

Σχετικά άρθρα

Η General Motors, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την ανακοίνωση της επένδυσης 2,2 δισ. δολαρίων (€2 δισ.) στο εργοστάσιο της στο Detroit-Hamtramck, έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία του αμιγώς ηλεκτρικού pickup που ετοιμάζει.

Η φωτογραφία δεν αποκαλύπτει τίποτα άξιο αναφοράς, παρά μόνο ότι πιθανότατα θα είναι διπλοκάμπινο, διαθέτοντας κοντή -σχετικά- καρότσα. Η παραγωγή του pickup αλλά και μια σειρά από νέα ηλεκτρικά SUV θα ξεκινήσει το 2021, και θα γίνεται στο προαναφερθέν εργοστάσιο.

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα φήμες, ο αμερικάνικος κολοσσός σκέφτεται να επαναφέρει την Hummer στο προσκήνιο, η οποία θα πουλά ωστόσο αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα. Σύμφωνα με το The Wall Street Journal η GM θα ανακοινώσει την αναβίωση της Hummer στο φετινό Super Bowl, που θα διεξαχθεί στις 2 Φεβρουαρίου, όπου θα προβάλει μια σχετική διαφήμιση, στην οποία πρωταγωνιστής θα είναι ο αστέρας του NBA, LeBron James.

Το ηλεκτρικό Hummer by GMC θα κυκλοφορήσει στην αγορά στα τέλη του 2021 και θα κοστίζει κοντά στις 90.000 δολάρια, με μια γρήγορη έκδοση του να ακολουθεί το 2022, ενώ ένα ηλεκτρικό SUV αναμένεται να παρουσιαστεί το 2023.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα