Renault Morphoz Concept, Twingo Z.E και το ηλεκτρικό Dacia στη Γενεύη

Σχετικά άρθρα

Η Renault στην έκθεση της Γενεύης θα παρουσιάσει το Morphoz Concept, ένα αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο που αντικατοπτρίζει το όραμά της γαλλικής εταιρίας για την αυτοκίνηση του μέλλοντος.

Το μοντέλο, σύμφωνα με την Renault, “θα προσαρμόζεται στις ανάγκες, στις επιθυμίες και στους τρόπους με τους οποίους θέλει να το χρησιμοποιεί ο οδηγός, προκειμένου αυτός να μπορεί να διευρύνει τα προσωπικά του όρια”. Είναι ο προπομπός της νέας γενιάς ηλεκτρικών μοντέλων Renault, που αναμένονται τα επόμενα χρόνια.

Στο περίπτερο της θα κάνουν επίσης το ντεμπούτο τους τα Twingo Z.E, Megane Sports Tourer E-tech Plug-in, το πρωτότυπο του αμιγούς ηλεκτρικου Dacia και το Alpine A110 SportsX.

Επίσης θα δούμε το Kangoo Z.E. Concept που αποτελεί τον προπομπό του νέου Kangoo, το οποίο θα δούμε μέσα στο 2020. Τέλος θα δούμε τον νέο κινητήρα υγραερίου της Dacia, όπως και δύο νέες επετειακές εκδόσεις του A110.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...