Δες το Renault Megane RS Trophy R με Akrapovic εξάτμιση στα 0-250 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

Το νέο Megane RS Trophy-R είναι ότι καλύτερο και πιο γρήγορο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά για μπροστοκίνητο hatchback αμάξωμα.

Οι τροποποιήσεις, οι βελτιώσεις και οι αναβαθμίσεις που έχει κάνει η RenaultSport στο γαλλικό μοντέλο το καθιστούν μια αρκετά εξεζητημένη κατασκευή, καθώς πρακτικά είναι ένα street-legal αγωνιστικό αυτοκίνητο. Γι’αυτό εξάλλου η τιμολόγηση τους είναι εξωφρενικά υψηλή.

Στο παραπάνω video θα δεις το μοντέλο να πιάνει από στάση τα 250 χλμ/ώρα. Το Renault Megane RS Trophy-R φορά τον 1.800αρη turbo κινητήρα, απόδοσης 300 άλογα. Με το carbon πακέτο ζυγίζει 130 κιλά λιγότερα σε σχέση με το Megane RS Trophy, φτάνοντας τα 1.306 κιλά (1.320 κιλά χωρίς το πακέτο) και έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τις Akrapovic, Brembo, Bridgestone, Phlins και Sabelt.

Διάβασε επίσης

Επίσημο: Renault Megane RS Trophy-R

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...