Πωλείται μια σπάνια Spyker C8 Laviolette

Σχετικά άρθρα

Έχει περάσει αρκετός καιρός να μάθουμε νέα για την Spyker και η πώληση μιας σπάνιας C8 Laviolette είναι ευκαιρία να θυμηθούμε ότι κάποτε έβγαζε πολύ ξεχωριστά αυτοκίνητα αυτή η μικρή ολλανδική εταιρία.

Ο λόγος γίνεται μια μια πρακτικά ολοκαίνουρια Spyker C8 Laviolette του 2007, η οποία βρίσκεται προς πώληση μέσω διαδικτυακή δημοπρασίας από το Bring A Trailer. H δημοπρασία λήγει σε 11 ημέρες, και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το υψηλότερο bid είναι στα 110.000 δολάρια, με το αυτοκίνητο να έχει διανύσει κάτι λιγότερο από 4.200 χλμ. από τον μοναδικό του ιδιοκτήτη.

Είναι χειροποίητο και ένα από τα 15 της συγκεκριμένης έκδοσης που κατασκεύασε το Ολλανδικό εργοστάσιο. Αποτελεί την έκδοση παραγωγής του αγωνιστικού Squadron GT2, που συμμετείχε στον 24ωρο αγώνα του Le Mans το 2002 και είναι βαμμένο σε σκούρο μπλε (Royal Blue) χρώμα, με καφέ δερμάτινο σαλόνι.

Μηχανικά, διαθέτει τον 4,2-λίτρων V8 κινητήρα της Audi με 400 άλογα που συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο χεροκίνητο transaxle κιβώτιο της Getrag, στέλνοντας τη κίνηση στους πίσω τροχούς, μέσω ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης της Drexler.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Στο σφυρί το Fiat 500L του Πάπα Φραγκίσκου

Το Σεπτέμβριο του 2015 ο Πάπας Φραγκίσκος όταν επισκέφτηκε τις Η.Π.Α, δεν είχε επιλέξει κάποιο θωρακισμένο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, αλλά ένα ταπεινό...