Στις 30 Μαρτίου τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου Genesis G80

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές του μήνα, η Genesis έδωσε τις πρώτες φωτογραφίες του νέου G80, θέλοντας να παρουσιάσει το μοντέλο στην έκθεση της Γενεύης. Αυτή δεν έγινε ποτέ, λόγω του νέου κορωνοϊού και σήμερα η κορεάτικη premium εταιρία έκανε γνωστό ότι τα επίσημα -ψηφιακά- αποκαλυπτήρια του θα γίνουν στις 30 Μαρτίου.

Τότε η Genesis θα δώσει στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες αλλά και τα αναλυτικά στοιχεία του νέου πολυτελούς sedan της. Αυτό, αντλεί σχεδιαστικά στοιχεία από το GV80, και στο εμπρός μέρος συναντάμε μεγάλη γρίλια, λεπτούς προβολείς και κομψή σιλουέτα.

Στο εσωτερικό υπάρχει μια μεγάλη οθόνη 14,5″, ξύλινα διακοσμητικά, δερμάτινες επενδύσεις και μηχανικά θα προσφέρεται με τον V6 3,5-λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης 375 ίππων με 510 Nm ροπής, αλλά και με τον 2,5-λίτρων turbo τετρακύλινδρο κινητήρα των 304 ίππων.

Επίσης θα είναι διαθέσιμος και ένας 3,0-λιτρος εξακύλινδρος turbodiesel απόδοσης 278 ίππων με 590 Nm ροπής. Οι κινητήρες συνδυάζονται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που στέλνει τη κίνηση στους πίσω ή σε όλους τους τροχούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα