Η Ferrari θα παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα εντός του 2020

Σχετικά άρθρα

Πέρυσι η Ferrari παρουσίασε 5 νέα μοντέλα, τα SF90 Stradale, F8 Tributo, F8 Spider, 812 GTS και Roma, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η ιταλική εταιρία να βλέπει τις παραγγελίες της να αυξάνονται παρά την πανδημία του κορωνοϊού.

Για φέτος η Ferrari έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα. Αυτό αποκάλυψε ο Enrico Galliera, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ αλλά και εμπορικός διευθυντής της Ferrari, ο οποίος είπε πως τα δύο νέα μοντέλα θα παρουσιαστούν κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Ο Galliera δεν είπε ποια μοντέλα θα είναι αυτά, αλλά τόνισε πως τα νέα αυτοκίνητα θα επιτρέψουν στην Ferrari να “φτάσει σε ανεκμετάλλευτες αγορές” ενώ θα διευρύνουν την πελατειακή της βάση, κάτι που σημαίνει πως τα αυτοκίνητα θα είναι νέα και όχι facelifts. Λογικά το ένα από τα δύο αυτοκίνητα θα είναι η Spider έκδοση της SF90 Stradale, ενώ το άλλο αποκλείεται να είναι το SUV της Ferrari, το Purosangue, μιας και αυτό έχει προγραμματιστεί για το 2022.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...