Στις 25 Ιουνίου του 2021 είναι προγραμματισμένη να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες η νέα ταινία του Batman, η “The Batman” και στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Bruce Wayne θα συναντάμε τον Robert Pattinson, που θα οδηγεί το νέο Batmobile, το οποίο είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα αυτοκίνητα του υπερήρωα του Gotham City.

Το νέο αυτοκίνητο του Batman δεν είναι κάποιο τεράστιο, φουτουριστικό όχημα, με όπλα και εξωφρενική σχεδίαση, αλλά κάτι πιο ρετρό, που μοιάζει με κλασικό αμερικανικό muschle car, βαμμένο σε μαύρο ματ χρώμα, με τον κινητήρα να βρίσκεται στο πίσω μέρος.

Το νέο Batmobile σχεδιάστηκε από τον Ash Thorps ο οποίος έχει εργαστεί σε πολλές ταινίες του Hollywood, όπως: The Amazing Spider-Man 2, Total Recall, Person of Interest και Assassin’s Creed.

Στον ρόλο της Catwoman θα συναντάμε την Zoe Kravitz, τον ρόλο του Πιγκουίνου θα τον υποδυθεί ο Colin Farrell, ενώ τον Riddler θα τον υποδυθεί Paul Dano. Στη ταινία συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί Andy Serkis, Peter Sarsgaard, Jeffrey Wright, John Turturro, Max Carver, Charlie Carver, Con O’Neill, Alex Ferns, Mark Killeen, Amy Clare Beales και Bern Collaco.