Seat Mo. Μια μάρκα αστικής κινητικότητας με τα eScooter 125 και eKickScooter 65

Σχετικά άρθρα

Η Seat παρουσίασε σήμερα την Mo, τη νέα της μάρκα αστικής κινητικότητας που εστιάζει σε προϊόντα και υπηρεσίες μικροκινητικότητας, συμπεριλαμβανομένων των Seat Mo eScooter 125 και Seat Mo eKickscooter 65.

Το e-Scooter φορά έναν ηλεκτροκινητήρα 7 kW (9,5 ίππων), με στιγμιαία μέγιστη ισχύ 11 kW (15 ίππων), που ισοδυναμούν με την ιπποδύναμη που έχει ένα σκούτερ με κινητήρα βενζίνης 125 κ.εκ. Η στιγμιαία ροπή του κινητήρα φτάνει τα 240 Nm, με το σκούτερ να έχει τελική ταχύτητα 95 χλμ/ώρα, ενώ μπορεί να κάνει τα 0-50 χλμ/ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα. Η αυτονομία της μπαταρίας ανά φόρτιση ανέρχεται στα 125 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δοκιμής WMTC.

https://youtu.be/Phu0nOJIkvM

Η μπαταρία μπορεί να αφαιρεθεί και να φορτιστεί εύκολα σε οικιακούς ή σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης με ένα εκτιμώμενο κόστος μόλις €0,70 για κάθε 100 χιλιόμετρα.

Επίσης, το e-Scooter έχει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για δύο κράνη κάτω από το κάθισμα, είναι συνδεδεμένο και οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας ή την τοποθεσία μέσω μίας εφαρμογής στο κινητό.

Η Seat θα συνεργαστεί με την κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρικών μοτοσυκλετών με έδρα τη Βαρκελώνη, Silence, με το e-Scooter και το e-Kickscooter να πωλούνται τόσο σε ιδιώτες πελάτες όσο και σε στόλους υπηρεσιών sharing.

Η νέα γενιά του e-Kickscooter έχει 65 χλμ αυτονομίας, διαθέτει δύο ανεξάρτητα συστήματα πέδησης και πολύ χωρητικότητα μπαταρίας που φτάνει τα 551 Wh. Έχει τελική ταχύτητα 20 χλμ/ώρα, με την μπαταρία να φορτίζει σε ώρες.

Επίσης υπάρχει και το e-Kickscooter 25 με μπαταρία 187 Wh και μέγιστη ταχύτητα 25 χλμ/ώρα. Η αυτονομία του ανέρχεται στα 25 χλμ και η μπαταρία φορτίζει σε 3,5 ώρες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα