Η Ford teasάρει την οικογένεια του νέου Bronco

Σχετικά άρθρα

Απέχουμε μόλις μια εβδομάδα από τα αποκαλυπτήρια του νέου Bronco, με την Ford να κατονομάζει την περίσταση ως την πιο σημαντική της στις ΗΠΑ τουλάχιστον για την τελευταία δεκαετία. Η παρουσίαση του θα γίνει 13 Ιουλίου στις 20:00 ώρα EDT (14 Ιουλίου, 03:00 ώρα Ελλάδας), και θα μεταδοθεί από τα κανάλια της Disney, του National Geographic, του ESPN και του ABC.

Για αυτό, σήμερα η Ford έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα teaser φωτογραφία και ένα teaser video που μας αποκαλύπτουν την οικογένεια του Bronco, καθώς η αμερικάνικη εταιρία αποφάσισε να κάνει το μοντέλο υπο-brand, προσφέροντας έτσι διάφορες εκ δόσεις που θα φορούν τα συγκεκριμένα σήματα.

Έτσι, την ερχόμενη εβδομάδα θα δούμε το δίπορτο Bronco, το τετράπορτο Bronco, και το Bronco Sport. Oι παραγγελίες θα ανοίξουν στις 13 Ιουλίου και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δώσουν μια προκαταβολή 100 δολαρίων για να το “κλείσουν”. Σύμφωνα με τη Ford, οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν πριν το τέλος του τρέχοντος έτους, με την τιμή του μοντέλου να είναι ακόμα άγνωστη. Ωστόσο, η εταιρία θέλει να τεθεί απέναντι στα Jeep Wrangler και Toyota 4Runner, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να περιμένουμε μια τιμή κοντά στα 30.000 δολάρια.

Το μοντέλο αντλεί ρετρό στοιχεία από το Bronco πρώτης γενιάς, διαθέτοντας ορθογώνια μάσκα και στρόγγυλους προβολείς. Το νέο Bronco θα διαθέτει αφαιρούμενο hardtop και αφαιρούμενες πόρτες και βασίζεται σε ένα body-on-frame πλαίσιο.

Μηχανικά αναμένεται να φορά τον 2,3-λίτρων EcoBoost κινητήρα απόδοσης 270 ίππων και 310 Nm ροπής, τον 2,7-λίτρων EcoBoost V6 κινητήρας, προερχόμενος από το Fusion Sport και το F-150, απόδοσης 325 ίππων και 542 Nm ροπής. Επίσης στις σκέψεις της Μπλε Οβάλ εταιρίας βρίσκεται και μια υβριδική έκδοση. Ακόμα, θα υπάρχουν πέντε προγράμματα οδήγησης, τα: Music Mode, Entertainment Mode, Daredevil mode, Freight Transporting Suspension Mode και Terrain Target mode.

Από την άλλη, το νέο Bronco Sport (το μπλε των φωτογραφιών) θα βασίζεται στην πλατφόρμα του νέου Kuga, αλλά το μεταξόνιο του θα αγγίζει τα 2.670 χλστ., όντας 41 χλστ. μικρότερο από το Kuga. Κάτω από το καπό θα υπάρχει ένας 1.500άρης και ένας 2,0-λιτρος EcoBoost βενζινοκινητήρας. Ο πρώτος είναι τρικύλινδρος, απόδοσης 180 ίππων και 240 Nm ροπής, ενώ ο δεύτερος είναι τετρακύλινδρος, απόδοσης 250 ίππων και 372 Nm ροπής. Αυτός θα συνδυάζεται αποκλειστικά με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με το νέο Bronco Sport να προσφέρεται αποκλειστικά με σύστημα τετρακίνησης.

Συνεχίζοντας, θα μπορείς να επιλέξεις μεταξύ 10 διαφορετικών εξωτερικών χρωμάτων, ενώ θα υπάρχει και επιλογή για διχρωμία, με την οροφή να βάφεται μαύρη ή γκρι. Από πλευράς εκδόσεων, στην Αμερική θα υπάρχουν πέντε διαφορετικές: η βασική και η First Edition, καθώς και η Badlands, η Big Bend, και η Outer Banks.

Το αυτοκίνητο θα πατάει σε 17άρες ζάντες με all-terrain ελαστικά 225/65 ή 235/65, ανάλογα την έκδοση. Ακόμα, θα υπάρχουν τουλάχιστον τρεις διαφορετικές επιλογές για τις εσωτερικές επενδύσεις, συμπεριλαμβανομένου της δερμάτινης.

https://youtu.be/_4A3xjgZ4hY

H έναρξη της παραγωγής του στο εργοστάσιο της Ford στη πόλη Hermosillo του Μεξικό είχε οριστεί για τις 13 Ιουλίου, αλλά λόγω της πανδημίας, το μοντέλο θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται από τις 7 Σεπτεμβρίου.

Διάβασε ακόμα

Η Ford άλλαξε την ημερομηνία παρουσίασης του Bronco, επειδή συνέπιπτε με τα γενέθλια του OJ Simpson

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...