Διέρρευσε η Lamborghini Sian Roadster

Σχετικά άρθρα

Αύριο, Τετάρτη 8 Ιουλίου, η Lamborghini θα παρουσιάσει μια νέα έκδοση της Sian και μόλις διέρρευσε μια επίσημη φωτογραφία του μοντέλου. Από αυτή επιβεβαιώνεται ότι θα δούμε την ανοιχτή έκδοση της Sian, με την Lamborghini να αναφέρει ότι αυτή “θα είναι μπροστά από την εποχή της”.

Τα αποκαλυπτήρια της Sian Roadster θα γίνουν στις 19:00 ώρα Ελλάδας, με τη Sian FKP 37 να φορά έναν ατμοσφαιρικό V12 6,5-λίτρων κινητήρα, 785 ίππων με όριο περιστροφής τις 8.500 σ.α.λ και ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 48 volt, απόδοσης 34 ίππων που αντλεί ενέργεια όχι από μια μπαταρία ιόντων-λιθίου αλλά από έναν υπερπυκνωτή.

Η συνδυαστική απόδοση του συνόλου είναι 819 άλογα, με τον ηλεκτροκινητήρα να επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κινηθεί αποκλειστικά με αυτόν σε χαμηλές ταχύτητες, όπως κατά την όπισθεν και κατά το παρκάρισμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτή η Lamborghini Urus είναι εξαιρετικά ικανή σε εκτός δρόμου διαδρομές

Ο ιδιοκτήτης αυτής της Lamborghini Urus την έχει μετατρέψει σε ένα αυτοκίνητο που είναι εξαιρετικά ικανό να κινηθεί σε εκτός δρόμου διαδρομές. https://youtu.be/QnX67G43D08 Το ιταλικό SUV...

Lamborghini Revuelto Edizione GT by DMC

H DMC μας δείχνει το νέο bodykit που έχει ετοιμάσει για την Lamborghini Revuelto. Το νέο αεροδυναμικό πακέτο είναι κατασκευασμένο εξ'ολοκλήρου από ανθρακονήματα, με την...