Η Ares Design δείχνει τις όμορφες λεπτομέρειες του Panther

Σχετικά άρθρα

H Ares Design παρουσίασε τον Μάρτιο του 2019 το Panther Project 1, με το αυτοκίνητο να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση του στο περσινό Concorso d’Eleganza Villa d’Este, στην λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Πρόκειται για την πιο πρόσφατη δημιουργία της εταιρίας του πρώην CEO της Lotus Dany Bahar, που αποτελεί μια σύγχρονη εκδοχή της DeTomaso Pantera, και σήμερα η Ares Design μας δείχνει τις όμορφες λεπτομέρειες του μοντέλου.

Το Panther βασίζεται στο αλουμινένιο και carbon πλαίσιο της Lamborghini Huracan και φορά τον V10 5,2-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα της. Αυτός αποδίδει 650 άλογα στις 8.250 σ.α.λ και 600 Nm ροπής στις 6.500 σ.α.λ και συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και σύστημα τετρακίνησης. Ζυγίζει 1.423 κιλά, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 3,1 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 325 χλμ/ώρα. Έχει μήκος 4.668 χλστ., πλάτος 1.977 χλστ., ύψος 1.185 χλστ. και μεταξόνιο 2.620 χλστ..

Η Ares Design έχει δώσει στο μοντέλο τον δικό της σχεδιασμό, καθώς βλέπουμε pop-up LED φωτιστικά σώματα. Το σώμα είναι κατασκευασμένο εξ’ολοκλήρου από carbon με το κάθε αυτοκίνητο να χρειάζεται 12 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί, και λόγω του ότι είναι χειροποίητο, η τιμή του ξεκινά από τα €615.000.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...