Αβέβαιο το μέλλον της Chevrolet Camaro

Σχετικά άρθρα

Παρότι η GM δεν το έχει επιβεβαιώνει, η Chevrolet θα καταργήσει την Camaro στα τέλη του 2023, μιας και το πρόγραμμα ανάπτυξης της νέας γενιάς έχει ανασταλεί.

Αιτία είναι η πτώση των πωλήσεων του μοντέλου, με το Grand River εργοστάσιο της GM στο Λάνσινγκ του Μίσιγκαν, εκεί όπου κατασκευάζεται η Camaro, να αναλαμβάνει την παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πέρυσι πουλήθηκαν 48.266 Camaro, -5,29% σε σχέση με το 2018.

Διάβασε επίσης

GM: Νέα πλατφόρμα, νέες μπαταρίες teasάρει τα Cadillac Lyriq, Bolt EUV, Cadillac Celestiq και άλλα πολλά

Η GM ετοιμάζει τουλάχιστον 11 ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2023, δηλώνοντας ωστόσο πως τα ηλεκτρικά θα χρειαστούν αρκετές δεκαετίες για να αντικαταστήσουν τα οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Συγκεκριμένα η CEO της εταιρίας πιστεύει πως η μετάβαση στα ηλεκτρικά οχήματα θα συμβεί με την πάροδο του χρόνου, και θα χρειαστούν πολλές δεκαετίες μέχρι να έρθει η στιγμή που όλα τα οχήματα θα είναι ηλεκτρικά. Συμπλήρωσε πως η μετάβαση αυτή θα συμβεί μετά το 2040, ενδεχομένως το 2050.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 708 άλογα η Corvette Convertible του Hennessey

Η Hennessey Performance δείχνει το H700 πακέτο που ετοίμασε για την ανοιχτή έκδοση της Chevrolet Corvette (C8), η οποία όταν βγαίνει από το εργοστάσιο...

Η GM ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD

Η General Motors ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD στις ΗΠΑ επειδή λόγω ελαττωματικού σχεδιασμού, νερό μπορεί να εισέλθει στον ηλεκτρονικό διακόπτη απελευθέρωσης...
Autoblog.gr