Η Ferrari δοκιμάζει το SUV της σε ένα μουλάρι με το σώμα της GTC4Lusso

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari θα παρουσιάσει το πρώτο της SUV, την Purosangue, το 2021, με το μοντέλο να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2022 και η ιταλική εταιρία συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης του μοντέλου της, με ένα μουλάρι που φορά το σώμα της GTC4Lusso.

Το αυτοκίνητο, με κωδική ονομασία 175, θα τοποθετηθεί απέναντι από την Lamborghini Urus, ανοίγοντας μια νέα κατηγορία για την Ferrari. Θα κατασκευαστεί στη ευέλικτη προσθιο-κεντρομήχανη πλατφόρμα της εταιρίας, που μπορεί να φιλοξενήσει V6, V8 και V12 κινητήρες, με ή χωρίς υβριδική τεχνολογία. Η πλατφόρμα υποστηρίζει τόσο πίσω κίνηση, όσο και τετρακίνηση, ενώ πάνω της μπορούν να κατασκευαστούν μοντέλα με 2 ή 4 καθίσματα.

Η Purosangue θα μπορεί να μεταφέρει έως και τέσσερις επιβάτες στο εσωτερικό της, θα διαθέτει ρυθμιζόμενη καθ’ύψος ανάρτηση, προηγμένες αντιστρεπτικές που θα βελτιώνουν την κύλιση του αυτοκινήτου τόσο στον δρόμο, όσο και εκτός δρόμου, ενώ ανάμεσα στους κινητήρες της θα υπάρχει ένας νέος V6 twin-turbo plug-in υβριδικός και ένας V12 ατμοσφαιρικός.

Στόχος της ιταλικής εταιρίας είναι το μοντέλο να προσφέρει τους χώρους και την άνεση ενός SUV, όπως επίσης την εμπειρία οδήγησης, την οδική συμπεριφορά και τις επιδόσεις ενός αυτοκινήτου της Ferrari.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο CEO της Ferrari, Louis Camilleri, είχε πει:

Απογοητεύομαι να ακούω τη λέξη SUV στην ίδια φράση με τη λέξη Ferrari. Ως παθιασμένος Ferrarista, ήμουν λίγο σκεπτικός, όμως όταν είδα το ντιζάιν και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά έγινα ένας εξαιρετικά ενθουσιώδης υποστηρικτής του μοντέλου.

Το αυτοκίνητο θα μοιάζει όπως θα πρέπει να μοιάζει ένα μοντέλο της Ferrari και θα οδηγείται όπως κάθε άλλη Ferrari. Αυτό σημαίνει πως το ιταλικό SUV θα έχει το DNA της Ferrari και θα προσφέρει δυνατότητες ενός supercar.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...