Αυτό είναι το λογότυπο του ηλεκτρικού Hummer

Σχετικά άρθρα

Πριν μια εβδομάδα η GM κατέθεσε στο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (USPTO) αίτηση για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων του λογοτύπου που θα φέρει το GMC Hummer EV. Το USPTO δεν έχει εγκρίνει την αίτηση, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει τους επόμενους μήνες, καθώς η διαδικασία είναι συνήθως χρονοβόρα.

Το ηλεκτρικό Hummer θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο, με το μοντέλο να ήταν αρχικά προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στις 20 του περασμένου Μαΐου, αλλά η παρουσίασή του αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την GM, το μοντέλο θα προσφέρεται σε διάφορες εκδόσεις, με την δυνατότερη να φέρει τρεις ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 1.000 ίππων με 15.592 Nm ροπής και θα μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 3 δευτερόλεπτα.

Επίσης θα υπάρχουν εκδόσεις με έναν και δύο ηλεκτροκινητήρες. Θα φορά τις νέες Ultium μπαταρίες με χωρητικότητα από 50 έως 200 kWh, θα εξοπλίζεται με το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης Super Cruise και η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο του 2021, με κόστος κοντά στις 90.000 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...