Οι πρώτες φήμες σχετικά με την coupe έκδοση της Panamera άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια το 2009, αλλά έντεκα χρόνια μετά ακόμα δεν έχουμε δει ένα τέτοιο μοντέλο από την γερμανική εταιρία. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι η Porsche το έχει απορρίψει σαν σενάριο, με τον επικεφαλής της γραμμής παραγωγής του μοντέλου, Thomas Friemuth, να δηλώνει σε μέσα της Αυστραλίας σχετικά με τον πνευματικό διάδοχο της 928:

Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει. Επομένως, συζητάμε για αυτό το θέμα για αρκετά χρόνια, όπως μπορείτε να φανταστείτε, από τη στιγμή που ανταγωνιστές μας έχουν δίπορτα μοντέλα. Αλλά δεν είμαστε επιτέλους έτοιμοι να αποφασίσουμε αν θα το κάνουμε αυτό ή όχι. Έχουμε ένα πολύ ωραίο δίθυρο αυτοκίνητο στη γκάμα μας που ονομάζεται 911. [Αλλά] αναζητούμε πάντα νέες ευκαιρίες για να αποκτήσουμε νέες αγορές και περισσότερους πελάτες. Μπορώ να μιλήσω γι ‘αυτό όταν έχουμε μια απόφαση για αυτό, όχι ακόμα. Έχω πολλές ιδέες.

Αν τελικά αυτό συμβεί, η coupe έκδοση του μοντέλου θα βασίζονται στην MSB πλατφόρμα, που χρησιμοποιεί η Panamera και η Panamera Sport Turismo, ενώ μηχανικά θα προσφέρεται με τους ίδιους κινητήρες που συναντάμε σε αυτές.